Voor het hele programma en de programma-onderdelen klik hier !!

Tijdens de “Open Hof houdt Open Huis” dag, op zaterdag 21 september, willen wij ons aan de hand van 5 verschillende thema’s presenteren:

  • Muzikale gemeenschap – Zie het programma “Muzikale gemeenschap”.

 

  • Vierende gemeenschap – In Open Hof is ruimte voor stilte en gebed, bezinning, een kaarsje aansteken en met elkaar vieren. Dit doen wij ook tijdens de “Open Hof houdt Open Huis” dag. Zie het programma “Vierende gemeenschap”.

 

  • Ontmoetende gemeenschap – Een ontmoeting onder het genot van een kopje koffie of thee, een goed gesprek, een rondleiding en algemene informatie over onze gemeenschappen en bijvoorbeeld de bazaar. Zie het programma “Ontmoetende gemeenschap”.

 

  • Dienende gemeenschap – Open Hof is een gemeenschap waar diverse groepen diaconaal en pastoraal werk doen. Dit doen wij bijvoorbeeld aan de hand van gespreksavonden over geloof, cursussen zoals “Zin in de ouderdom” maar ook door er gewoon te zijn als er bijvoorbeeld behoefte is aan een 1 op 1 gesprek. Ook tijdens de dag Open Hof houdt Open Huis is er ruimte voor dergelijke gesprekken en kunt u meer informatie krijgen over ons aanbod van de diverse gespreksmogelijkheden en cursussen. Zie het programma “Dienende gemeenschap”.

 

  • Generaties verbindende gemeenschap – Voor kinderen en jongeren zijn er diverse workshops gedurende de dag. Hierbij wordt veel aandacht geschonken aan dat wat Open Hof kan betekenen voor jong en ouder en hoe generaties met elkaar worden verbonden in Open Hof. Zie het programma “Generaties verbindende gemeenschap”.