De Klezbez komt weer in Open Hof! Op het Marktconcert van woensdagmorgen 14 oktober. De groep speelt en zingt dan een gevarieerd programma van een dik half uur. Met natuurlijk die heerlijke Jiddische klezmermuziek uit Israël en Oost-Europa, maar ook een indrukwekkend lied van Ernst Bloch: The prayer.
De groep bestaat uit Hélène Dongelmans als zangeres en pianiste, Ben van de Berg op accordeon, Elle Corbeth op viool, Hanneke Ris op klarinet, Arie de Bruin op gitaar en René de Bruin op contrabas. Als intermezzo improviseert Willem Blonk op hert kerkorgel op Israëlische thema’s.

U moet zich nog steeds vanwege de Corona-regels even aanmelden bij Nico Hof, mail nhof@chello.nl. Er bestaat een beperkte mogelijkheid tot bijwonen, dus haast u met het aanmelden. Met naam, adres en telefoonnummer. Hem bellen kan ook:010 -4551452.

Het concert zal ook via KerkTV worden uitgezonden. www.openhof-ommoord.nl > actueel  > kerktelefoon…. Het concert begint om 11.00 uur, de entree is vrij, collecte bij de uitgang – welkom aan de Hesseplaats 441 in Ommoord!