Op woensdagmorgen 14 februari wordt het Marktconcert in Open Hof verzorgd door twee zangeressen en twee zangers. Het gaat om Edith van Dam, Corinne Groenendijk, Raaf Cornelisse en Willem Blonk. Dit kwartet zeilde afgelopen zomer tussen de prachtige Hebriden, de grote eilandengroep ten westen van Schotland. ‘The stars are with the voyager’, Breathe soft, ye winds’ en ‘Farewell to Lochaber’ zingen daarover. Maar ook het bezingen van de liefde was niet van de lucht, en dat komt goed uit, Verder komen ‘Annie Laurie’, ‘The Blue Bells of Scotland’ en ‘Can love be controlled by advice?’ op dit concert op Valentijnsdag ook helemaal tot hun recht.
Kortom, weer veel nieuw repertoire uit de monden van dit Seylsteen kwartet 23/24!

Willem Blonk zingt solo nog een paar eigen liefdesliedjes en wie dat wil, mag ‘Sailing’ met begeleiding op de vleugel meezingen.
Het concert begint om 11.00 u, duurt een goed half uur en kost niets. Een vrijwillige bijdrage in de collecte of per bank is zeer welkom. Ook Cultuur Concreet doet steevast een duit in het zakje. En voor een kop koffie, soep of iets anders is Open Hof aan de Hesseplaats ook deze Valentijns-morgen weer ‘The place to be’!