Jubileumconcert met Wijsheid

Het Oecumenisch Seniorenkoor Open Hof bestaat deze herfst 20 jaar en dat wordt met een groot opgezet Marktconcert gevierd.

Op woensdagmorgen 12 november wordt in Open Hof (Hesseplaats 441, Ommoord) ter gelegenheid van dit jubileum het oratorium Wijsheid, een nieuwe en eigentijdse compositie, ten gehore gebracht. Een oratorium voor gemengd koor, sopraan, fluit, hobo, cello en piano/orgel, van Margryt Poortstra (tekst) en Geke Bruining (muziek).

Dit oratorium is pas uitgegeven en nog meer één keer eerder uitgevoerd. Vocale solisten zijn Glenda Ossekoppele, sopraan en Ard Verkerke, tenor.

Cora Greevenbosch op fluit, Marianne van Wijngaarden op hobo en Tamar Bodden op cello vormen het instrumentaal ensemble. Orgel en vleugel worden bespeeld door Gerard van der Zijden, organist van de Pelgrimvaderskerk in Delfshaven. Dirigent is nog altijd oprichter Willem Blonk.

Vooral het mannenkoor is met een groot aantal gastzangers uitgebreid en

alle koorleden gaan bij hun jubileum naast hun zangkunst ook een stuk levenservaring tot klinken brengen in pakkende nieuwe muziek.

Het concert op 12 november begint om 11.00 uur en duurt drie kwartier. De entree is vrij, met de noodzakelijke  collecte bij de uitgang. Natuurlijk is het buffet geopend voor consumpties en is het mogelijk koorleden en bestuur te ontmoeten. Welkom !

osoh 20 jaar