Seniorenkoor viert 25-jarig jubileum

Het Oecumenisch Seniorenkoor Open Hof is in 1994 opgericht door dirigent Willem Blonk met als doel: ouder wordende zangeressen en zangers een mogelijkheid te bieden om op niveau te blijven zingen in de kerk. Daarbij werd en wordt splinternieuw koorrepertoire niet geschuwd. Ook op het Jubileumconcert op zondagmiddag 10 november niet.


Er staat een feestelijke nieuwe Mis van Aart de Kort op het programma: zijn Missa festiva. Deze componist is de organist van de Kathedraal aan de Mathenesserlaan. Uit de protestantse traditie gaan vijf nieuwe liedbewerkingen uit het nieuwe Liedboek in première. De begeleiding op orgel en piano is in de vaardige handen en voeten van Andries Stam. Professioneel trompettist Jeroen Schippers, die samen met het koor én solo speelt (het trompetconcert van Torelli!) zal het geheel extra feestelijk maken.
In de jaarfolder van de stichting Open Hof Muziek staat dat dit concert op 24 november zal plaatsvinden. Dat is veranderd naar zondagmiddag 10 november, 15.00 – 16.15 uur.
Er is een entreeprijs: € 7,50 – minderjarigen € 4. De plek: Hesseplaats 441, Ommoord.


Na het concert is daar een gezellig samenzijn in de Ontmoetingsruimte van Open Hof.
Alle medewerkenden zijn dankbaar voor het heuglijke feit en uw aanwezigheid daarbij!