Bazaar

Open Hof Ommoord

Bazaar in Open Hof

Vanaf 2010 wordt er in Open Hof een twee wekelijkse bazaar georganiseerd, op de eerste en derde woensdag van de maand zijn we open.
Soms is er een extra mini-bazaar op de vijfde woensdag van de maand.

Kijk voor de exacte data in de agenda, in het weekbulletin of in het Open Hof nieuws

In verband met de zomerstop kunnen er vanaf dinsdag 16 juli voorlopig geen goederen ingeleverd worden.
De eerste mogelijkheid om weer goederen in te leveren is dinsdag 20 augustus.

Op dinsdag voor de bazaar kunnen van 10.00 uur tot 14.00 uur spullen ingeleverd worden. Er zijn dan enkele vrijwilligers aanwezig om spullen aan te pakken, uit te zoeken en de tafels klaar te zetten. Rond 15.00 uur komt er een tweede groep vrijwilligers om de bazaar op te bouwen. De tafels worden klaar gezet, goederen worden uitgepakt en uitgestald. Een hele klus, maar na een paar uur staat alles wel op zijn plek en sluiten we met een gezamenlijk drankje het opbouwen af.

Op woensdag gaan om 9.30 uur  de deuren open en kunnen de klanten binnen komen. Tijdens het snuffelen is er tijd om een praatje aan te knopen en , zeker met onze vaste klanten, delen we lief en leed met elkaar.
In de ontmoetindruimte is er gelegenheid om te genieten van een kopje koffie, een kop soep of diverse broodjes.

Om 15.00 uur gaan de deuren weer dicht en is het voor de medewerkers tijd om op te gaan ruimen. Welke goederen pakken we in om op de volgende bazaar weer aan te bieden, wat is niet zo mooi meer en kan weg? Welke spullen kunnen nog naar een ander goed doel?

Het geld wordt geteld en als alles opgeruimd is drinken we nog wat met elkaar.

De inkomsten worden gebruikt voor de financiering van diverse extra’s voor Open Hof en voor de wijk. Zo werd de opbrengst van 1 bazaar bestemd voor hulp aan Oekraïne en kregen de Open Hof Cantorij en het RK koor een bijdrage voor hun jubileumfeesten. Ook wordt er jaarlijks een bedrag gereserveerd voor groot onderhoud van Open Hof. Vanuit de pot groot onderhoud werden bijvoorbeeld de airco en de zonnepanelen gefinancierd.

Loop vooral eens binnen om te snuffelen tussen ons uitgebreide aanbod, om iets te eten of te drinken in de ontmoetingsruimte of om een praatje te maken.


Inbreng goederen

Goederen kunnen op de dinsdag voorafgaand aan de bazaar tussen 10.00 uur en 14.00 uur ingeleverd worden.
Dit kan eventueel ook na een telefonische afspraak ( 06-14827990 – Ineke Olree)

Nieuwe medewerkers zijn ook welkom. Bel voor meer informatie naar 010- 4212577 of 06-14827990.

 

Bazaar Open Hof

Wist u dat u ook uw oude - in goede tot redelijke staat verkerende - fiets of rollator naar de bazaar kunt brengen? Onze medewerker knapt hem op en we verkopen hem weer door. Inbreng van goederen het liefst via telefonische afspraak met Ineke (06-14827990)  ...

Lees meer