Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vocaal ensemble Fonos op zaterdagavondconcert

8 juni @ 20:00 - 20:30

Eur10

Op zaterdagavond 8 juni om 20.00 uur is er in Open Hof een concert waarop van vocale muziek, op een hoog niveau uitgevoerd, genoten kan worden. Op het podium het Vocaal ensemble Fonos.
U zou Fonos al hebben kunnen zien en horen op TV, zondagavond 12 mei bij Podium Klassiek.
Dit concert wordt gehouden in het kader van het Heilige Huisjes Festival. In het weekend van 7, 8 en 9 juni. In leegstaande en “bewoonde” kerken in Rotterdam vinden dan talloze culturele activiteiten plaats.

Fonos brengt zowel oude als eigentijdse vocale muziek voor het voetlicht. Ook participeerde Fonos in professionele operaproducties in Nederland en Frankrijk.
Zanger en dirigent Hugo Maillé leidt deze groep van 10 jonge professionals en gevorderde studenten aan de conservatoria van Den Haag en Rotterdam.
Fonos presenteert een programma rond Bach’s beroemde motet Jesu, meine Freude dat beleefd kan worden als een reis van donker naar licht langs de mooiste bladzijden uit de Duitse barokmuziek. Andere componisten waarvan werk wordt uitgevoerd zijn Heinrich Schütz, Johann Hermann Schein en Johann Christoph Bach.
Willem Blonk speelt waar nodig continuo op een kistorgel en verzorgt een bijpassende orgelsolo. Het totale programma zal 70 minuten duren en er is geen pauze. Door subsidie van Cultuur Concreet is de toegangsprijs voor dit concert met een uitermate professioneel gehalte beperkt tot € 10.

De voorverkoop van kaarten start op 8 mei. Kaartverkoop na 8 mei in Open Hof op maandag, dinsdag en donderdag tussen 10 en 14 uur en op de avond zelf aan de zaal.
Online kunt u bestellen: www.eventbrite.nl > Fonos.

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
20:00 - 20:30
Kosten:
Eur10
Evenement Categorie:
Site:
www.openhof-ommoord.nl

Locatie

Open Hof

Organisator

Stichting Open Hof Muziek