Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Barokfeestje op woensdagmorgen in Open Hof

10 april @ 11:00 - 11:30

Op het Marktconcert van woensdag 10 april om 11.00 uur is heerlijke barokmuziek te beleven. De uitvoerenden: Casper and friends. Casper Bleichrodt is een talentvolle student Fagot aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en de ‘vrienden’ zijn Heleen van der Sijs op diverse blokfluiten, Willem Blonk op orgel en een cellist uit de familiekring.
Het concert begint met het Dubbelconcert in g RV 531 van Antonio Vivaldi, gespeeld op fagot, cello en orgel. Daarna volgt van de vroegbarokke componist Philipp Böddecker het stuk Sonata sopra La Monica, een thema van het indertijd populaire lied ‘La Monica’ gespeeld op sopraanblokfluit, met verschillende virtuoze variaties voor de fagot. Willem Blonk vertolkt de Lente uit de Vivaldi’s Vier Jaargetijden en
het concert wordt besloten met het Concert in F voor altblokfluit, fagot en orkest, TWV 52, van Georg Philipp Telemann, een topstuk uit de Barok!
Deze muziek staat sowieso garant voor veel luisterplezier.
De entree is vrij, met collecte aan de uitgang. Ook Cultuur Concreet draagt bij aan de kosten. En voor een praatje, een kopje soep of een andere consumptie is Open Hof deze woensdagmorgen ook the place to be. Hartelijk welkom!

 

Gegevens

Datum:
10 april
Tijd:
11:00 - 11:30

Locatie

Open Hof

Organisator

Stichting Open Hof Muziek