Taizé aan de Maas

Lang gewacht, maar nu is het zover:  we zijn erg dankbaar en blij dat we u kunnen vertellen dat uiteindelijk 325 jongeren in Open Hof en 85 jongeren in de Ontmoetingskerk  aan hun Pelgrimage van Vertrouwen zullen beginnen. Vanaf 26 december zullen de  eerste  45 buitenlandse  Taizé-gasten hun weg naar gastvrije huizen in Ommoord, Zevenkamp en Nesselande vinden.

Open Hof Ommoord

Ontmoetingskerk Zevenkamp

 

 Op 28 december komt het grootste deel van de bezoekers naar Open Hof. Vanaf 29 dec. tot en met 1 jan.  zijn er in totaal 5 vieringen waaraan ook ú kunt deelnemen. Voor kinderopvang tijdens de vieringen wordt gezorgd.

Ook bent u als Rotterdammer van harte uitgenodigd om die dagen ’s middags deel te nemen aan de vieringen en workshops in Ahoy

 

We zouden het heel fijn vinden als we bij de koffie of thee wat lekkers kunnen geven in de vorm van eigen gebakken koek, cake of zelfgekochte koekjes e.d. Natuurlijk zijn oliebollen altijd welkom, niet alleen op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag. U kunt zich opgeven bij Paula Emmen  tel: 421 26 88 of paulaemmen@gmail.com. En als u mee wilt zingen in de zanggroep tijdens de vieringen kunt u op maandagavond  27 december van 19.30 tot 21.00 komen repeteren.

Er gaat hier volgende week iets heel bijzonders gebeuren, zorg dat u er bij bent!

Het interkerkelijke voorbereidingsteam

 

Klik hier voor meer informatie over Open Hof Gastkerk