Heeft u ook hart voor Open Hof ?

 

Programma van de commissie bijzondere zaken, die geld werft voor glas in lood ramen en een klokkenstoel voor de NIEUWE OPEN HOF

Anja Vreeswijk

Geertien Pols

Hans Jansen

Kees van Duijvenbode

 

Samen sparen voor de nieuwe kerk.

 

Beste Parochianen en Gemeenteleden van Open Hof.

De tafel  in de gang is al bijna een begrip maar raakt een beetje leeg. Daarom heeft de Commissie Bijzondere Zaken (CoBijZa) enkele nieuwe acties bedacht.

 

Kees van Duijvenbode heeft 100 flessen rode Spaanse wijn ingekocht. Samen met de bouwcommissie hebben we geproefd en is de wijn goedgekeurd. Een fles kost  € 5,95.

 

Ook kunt u uw steentje bijdrage door het kopen van een granietkaarsje in de vorm van een steentje. Heel aardig om te zien. Zo’n ‘steentje’ kost u ook € 5,95.

 

Op dit moment kunnen we u doorgeven dat we  ongeveer  € 8000,- samen hebben gespaard binnen enkele maanden.

 

Binnenkort wordt er gestart met het aanschrijven van fondsen en subsidieverleners. We vertellen hen over onze kerkgemeenschap en alle activiteiten die we met elkaar plegen zowel voor de nieuwbouw, maar ook voor de kerk in de wijk. Wij hopen dat zij daardoor geld geven voor de doelen waar we samen voor sparen nl. de glas-in-lood ramen en de klokkenstoel.

Dan is € 8.000,- een mooi bedrag om te laten zien aan de fondsen. Wij brengen dat als parochianen en gemeenteleden bij elkaar om onze wensen te kunnen realiseren.

Dit alles vraagt om een zorgvuldige voorbereiding.

 

Ook de workshops zijn geslaagd. Het is er reuze gezellig en we maken de leukste dingen, van schilderijen tot viltbloemen tot kettingen. Ook hiermee willen we doorgaan en mocht u zelf altijd al een workshops of een lezing hebben willen geven, trek aan de bel en wij regelen voor u een plekje op een vrijdagmiddag en zorgen voor publiciteit via het bord in de kerkgang en de site.

 

En tot slot is er inmiddels één van de mooie schilderijen van dhr. Henk Starre verkocht.

 

Maar als u denkt:  ik geef graag wat en verder geen gedoe dan kunt u een gift overmaken op rekeningnummer 46 98 76 034 t.n.v. CoBijZa Open Hof te Rotterdam.

Wij rekenen op uw sympathie.

 

Met z’n vieren redden we het niet maar met elkaar kan het allemaal heel mooi worden.

 

Hartelijke groet namens Cobijza,

Hans, Geertien, Kees en Anja.

 

Klik hier voor de vorige aflevering van  Yvoor Open Hof