Open Hof in rep en roer

 

Vrijdagavond 29 juni was er ongebruikelijke activiteit in Open Hof. De opstappers beleefden hun slotavond en moesten hun intellectuele capaciteiten flink gebruiken om een brute moord op te lossen. Wat was er gebeurd?

Arjan, de redacteur van de Open Hof website, was ‘s middags gewurgd aan getroffen in het limonadehok door barjuffrouw Nienke.

Het was druk in Open Hof, die vrijdagmiddag. Willem was aan het repeteren met de sopraan Edith voor het benefietconcert t.b.v. de nieuwe Open Hof op zaterdag.

Guus en Hans hadden aan een sponsorloop deelgenomen t.b.v. de armoedebestrijding in Rotterdam, er zou in Open Hof een feestelijke ontvangst zijn, door Paula (vrouw van Arjan) en Rita (vrouw van Willem) georganiseerd.

Kortom, inspecteur Frank Moore van politie had de hulp van de jongeren hard nodig om deze zaak tot een goed einde te brengen.

Dankzij een groot aantal bekende mensen uit Open Hof, van wie velen onverwachte toneelcapaciteiten bleken te hebben,  zijn er diverse mysteries en uiteindelijk ook de moord opgelost.

Het voert te ver om alle intriges duidelijk uit te leggen, maar dankzij een aantal foto’s kunt u toch meegenieten van een zeer geslaagde opstapslotavond.

 

Klik hier voor de fotoreportage.