Beste mensen ,

Onlangs heb ik op deze site een oproep geplaatst. Ik was op zoek naar mensen die me wilden sponsoren voor de spinmarathon. Hierop heb ik enkele erg leuke reacties gehad! Ik was blij verrast met de steun die ik kreeg van mensen binnen de kerk! Bovendien leverde het ook weer extra geld op voor het Sophia Kinderziekenhuis en daar was het me uiteindelijk om te doen.

Ik had me op de spinmarathon voorbereid met een lichte training. Dat hield in: 1 keer in de week spinnen en in de vakanties vrij. Het leek mij een perfect trainingsschema. Maar hoe meer mensen me gingen vragen of ik veel getraind had, hoe meer zorgen ik me ging maken… Evengoed heb ik vastgehouden aan mijn eigen schema. Het sponsors zoeken alleen al was een sport op zich en daar heb ik me dan ook op gestort. En met resultaat! Het eindbedrag dat ik had opgehaald was € 367,50 !!

Daar ben ik best trots op! De opbrengst gaat naar onderzoek naar hartfalen bij het Sophia Kinderziekenhuis.

Op 28 januari was het dan zo ver. Om 13.00 u waren we aanwezig voor het maken van de groepsfoto en het ophalen van de gesponsorde dingen zoals een bidon, eten en een t-shirt. Om 14.00 u begon het dan echt…

Het eerste uur ging eigenlijk best goed! Geen probleem! Vol goede moed begon ik dan ook aan het tweede uur. De benen begonnen al wat vermoeid aan te voelen… Aan het eind van dat uur was ik best wel al moe. Maar er was nog een uur te gaan! Dat laatste uur… deed soms best pijn… Niet zozeer mijn beenspieren, maar de spieren in mijn nek en armen begonnen te protesteren! Zoveel inspanning waren ze niet gewend! Maar toch, door de opzwepende muziek, het enthousiasme van de deelnemers en natuurlijk met wat wilskracht, heb ik het vol weten te houden! Na 3 uur was het voorbij. Ik kon met een voldaan gevoel de fiets afstappen. Ik had mijn sponsors niet teleurgesteld.

Hieronder nog even twee foto's.
Eentje vóór de marathon en eentje twee uur en 3 shirts later…

In gesponsord shirt van de organisatie…

De laatste loodjes…

Bedankt voor de steun. Het was leuk om mee te doen en nog leuker om te merken dat zoveel mensen, bekenden en onbekenden, me wilden steunen!

Groetjes, Laura Witjens