Protestantse en Rooms-katholieke kerk te Rotterdam Ommoord
11 januari – Marktconcert met De Klezbez
Categorie: Muziek

De Klezbez komt weer in Open Hof! Op het Marktconcert van woensdagmorgen 11 januari. De groep speelt en zingt dan een gevarieerd programma van een dik half uur
opgewekte jiddische klezmermuziek uit Israël en Oost-Europa.
De groep bestaat uit Hélène Dongelmans als zangeres en pianiste, Ben van de Berg op accordeon, Elle Corbeth op viool, Hanneke Ris op klarinet, Arie de Bruin op gitaar en René de Bruin op contrabas. Willem Blonk schuift aan met een passende bijdrage en wie er eerder was, weet dat concerten met de Klezbez altijd pakkend en gloedvol zijn. Het concert duurt van 11.00 – 11.40 uur en de entree is vrij, met collecte bij de uitgang. Dit concert wordt mede ondersteund door Cultuur Concreet.
Ook voor een kop koffie, thee, soep, een glaasje of een broodje kunt u op deze morgen in Open Hof terecht.