Protestantse en Rooms-katholieke kerk te Rotterdam Ommoord
Welkom in Open Hof
Categorie: 25+

Gastvrijheid – Ontmoeting – Diepgang

Welkom in Ommoord. Welkom ook in de Protestantse kerk hier! Volgens onze administratie ben je lid van de Protestantse Wijkgemeente Open Hof Ommoord. Wij hopen dat je je hier snel thuis voelt!

Vieren

Het kerkgebouw vind je op Hesseplaats 441. We zijn bijna elke dag open. Loop gerust een keer binnen voor een kopje koffie of thee. Elke zondag om 9.30u is er een kerkdienst, enkele keren per jaar is er om 10.15u een gezamenlijke dienst met de katholieke gemeenschap van Open Hof. Gezamenlijk vieren we ook twee keer per jaar de Dienst-in-vieren. Een overzicht van de planning vind je hier. Er is een crèche voor de allerkleinsten, en kinderdienst voor kinderen van ong. 3 t/m 12 jaar. Op zondagavond zijn er door het jaar heen vieringen met een bijzonder karakter zoals de Welkom Open Deur diensten en Nieuwe Liefde Vieringen.

Ontmoeten en verdiepen

In Open Hof geven we het geloof graag handen en voeten. Er zijn in samenwerking met de Protestantse Wijkgemeente Zevenkamp diverse groepen voor ontmoeting met leeftijdsgenoten rondom levensvragen en geloof, zoals GeloofsABC en de Gespreksgroep Vandaag. Door het jaar heen zijn er bijzondere eenmalige events rondom een thema, zoals Levensvragen op de Vrijdagavond. Voor wie graag beweegt is er de Inspire Run. Voor tieners en jongeren is er Kokende Keuken, Verdieping 16plus en de Groep 18+. Voor ouders is er Waarden-vol Opvoeden. Voor wie van zingen houdt zijn er diverse koren.

Egbert Engelfriet (jeugdouderling) kan over dit alles meer over vertellen en je in contact brengen met de juiste mensen: egbert@openhof-ommoord.nl. Ook kan ds Fulco Timmers je meer wegwijs maken, hij komt graag een keer met jou/jullie kennismaken – neem contact met hem op via fjtimmers@openhof-ommoord.nl, of 06 13531786 (tel./sms/app).

Ledenadministratie

Wil je wijzigingen doorgeven m.b.t. je/jullie lidmaatschap, dit kan door contact op te nemen met Nettie Wijgand, via 010-4554074 of ledenadministratie@openhof-ommoord.nl.

Op zoek

Ben je nog zoekend naar een kerk die bij je past? Je bent van harte welkom om een keer Open Hof binnen te lopen, op een zondag of doordeweeks. In Rotterdam zijn daarnaast nog meer kerken te vinden, een overzicht vind je hier: www.kerken010.nl.