Protestantse en Rooms-katholieke kerk te Rotterdam Ommoord
The Passion samen beleven

The Passion is het spraakmakend verbeelden van de laatste uren van het leven van Jezus. Bekende artiesten vertolken op verschillende plekken in een stad in Nederland – aan de hand van een hedendaags Nederlandstalig repertoire – het eeuwenoude lijdensverhaal. We bekijken dit indrukwekkende verhaal op een groot scherm in de Ontmoetingskerk op Witte Donderdag (9 april, de donderdag voor Pasen). Het is heel bijzonder om deze uitzending live met elkaar te beleven. Kom allemaal kijken, je bent welkom!

 

Voor:                                  iedereen

Wanneer:                          donderdag 9 april, 20.30 – 22.00 uur

Waar:                                 Ontmoetingskerk

Contact:                            Gonny Boot