Protestantse en Rooms-katholieke kerk te Rotterdam Ommoord
Koor Hemelsbreed
Categorie: 25+, Koren

Koor Hemelsbreed bestaat sinds januari 2011 en heeft zo’n 20-25 leden in de leeftijd van 18-55 jaar. We zien onszelf als een fris koor met goede zangkwaliteit en een breed repertoire dat voor vele gelegenheden geschikt is. Niet alleen zingen we in diverse soorten kerkdiensten, we doen ook mee aan kleine en grote concerten waarbij we moderne zangstukken en popnummers ten gehore brengen.

Regelmatig werken we aan grotere projecten zoals The Crucifixion, de musical Prins van Egypte of The Promise of Christmas. Voor deze gelegenheden zijn er vaak projectleden die ons koor enthousiast komen versterken. Jaarlijks hebben we een zomerconcert dat altijd in samenwerking met Kindercantorij Open Hof en elk jaar een ander orkest of combo dat ons begeleidt.

In de zomer van 2018 hebben we met 2 andere koren drie keer een groot concert gegeven genaamd Cinema Vocaal. De filmmuziek die we zongen werd ondersteund door fantastische filmbeeld en een klein orkest. Ook bij andere gelegenheden gaan we graag de samenwerking aan met professionele musici. Oftewel: een afwisselend, fris koor dat houdt van een muzikale uitdaging! Je vindt ons ook op Facebook.

Repetities: om de week op donderdagavond, 20.00-22.15u in Open Hof.

Contact: Wilma Stolk (koorhemelsbreed@gmail.com)

Bekijk ook onze website