Protestantse en Rooms-katholieke kerk te Rotterdam Ommoord
Jongomzeven (algemeen)
Categorie: Jeugd & Jongeren

De protestantste wijkgemeentes van Ommoord en Zevenkamp trekken steeds meer samen op, zeker wat de activiteiten voor jeugd en jongeren betreft. Ook breder met de RK gemeenschap in Open Hof en met de wijkgemeentes van Rotterdam-Noordrand wordt samengewerkt. De activiteiten worden gecoördineerd door de Projectgroep 40- bestaande uit: Marion Buitendijk, Esther van Zaan en Egbert Engelfriet, en wordt begeleid door ds. Fulco Timmers. Op de website onder ‘Jeugd en jongeren’ vind je meer informatie over de activiteiten.

 

Website, nieuwsbrief en updates

De meest actuele informatie vind je op de website www.jongomzeven.nl (nu nog in aanbouw). Wil je op de hoogte blijven van de jeugd-activiteiten, stuur dan een mail aan ds Fulco Timmers. Vermeld ook je mobiele nummer als we je via Whatsapp op de hoogte mogen houden van jeugd-activiteiten. We hopen je bij één (of meer) van onderstaande activiteiten te mogen begroeten!

 

#Durftevragen

De leeftijdsaanduidingen bij de activiteiten zijn een indicatie. Twijfel je of een activiteit geschikt is voor jou of je kind omdat het lijkt dat jij/hij/zij net te oud of te jong is: vraag het na bij ds. Fulco Timmers. Overleg is altijd mogelijk! Natuurlijk ook als er vragen of opmerkingen zijn bij bepaalde activiteiten kun je hem, of één van de andere leden van de Projectgroep 40- aanspreken. We horen graag van je!