Protestantse en Rooms-katholieke kerk te Rotterdam Ommoord
10 oktober: Marktconcert met fluit en hobo
Categorie: Concerten StOHM

Geertje Hoekstra en Marianne van Wijngaarden spelen de eerste fluit en hobo in het Rijnmonds Symfonie Orkest. Samen zijn ze te horen op het Marktconcert in Open Hof op woensdagmorgen 10 oktober. Willem Blonk begeleidt hen op vleugel en orgel.
Hij speelt met Geertje de heerlijke g-moll-Sonate van J. S. Bach en met Marianne een Suite voor althobo en piano van Hendrik Andriessen. Als trio spelen ze een werkje uit onze tijd, Pastorale van De Klerk, én een stuk uit de barok: een grote Trio-Sonate van Vivaldi.
Genoeg variatie voor een dik half uur genieten! Het concert begint om 11.00 uur en de entree is uw gift in de collecte. Met een kop koffie, soep of iets anders en een bezoek aan de bazaar of weekmarkt maakt u er een mooi ochtendje Hesseplaats van!