Protestantse en Rooms-katholieke kerk te Rotterdam Ommoord
Avondmaalcatechese – brood bakken (PKN)
Categorie: 0 tot 12 jaar

Alle leeftijden zijn in de Ontmoetingskerk en Open Hof welkom aan het Avondmaal. Zit je op de basisschool, dan is het fijn om op een eigen manier te ontdekken wat we eigenlijk vieren met het Avondmaal. Dit doen we door op een zaterdag het brood te maken voor de Avondmaalsviering op zondag. Rondom het bakken ontdekken we met spellen en opdrachten waar het Avondmaal over gaat. Alle kinderen van groep 3 t/m 8 zijn welkom. Bij het programma splitsen we de groep in tweeën, zodat kinderen van groep 3-5 en 6-8 een programma volgen dat goed past bij hun leeftijd.

 

Voor:                                  kinderen van groep 3 t/m 8

Wanneer:                          zaterdag 30 maart 14-16u

Waar:                                 Ontmoetingskerk

Contact:                             Fulco Timmers, Jils Amesz