Protestantse en Rooms-katholieke kerk te Rotterdam Ommoord
Jouw leven, de veelgestelde vragen – thema: TIJD
Categorie: Activiteiten

autopistas_menorca

Op 4 avonden gaan we aan de slag met deze vragen op het gebied van tijd & geld en werk & relaties. Zo tussen de 25 en 40 jaar kun je voor belangrijke levensvragen komen te staan. Vragen waarvoor antwoorden niet zomaar voor het oprapen liggen. Ds. Fulco Timmers leidt de avond in, en natuurlijk is er volop ruimte voor uitwisseling en gesprek. De eerste avond (uit een serie van vier) is vrijdagavond 11 november, 20.00 – 22.00. Het thema: Tijd. Nog nooit waren we zo vrij om te kiezen als nu, nog nooit werden we zo geregeerd door de klok als nu: druk, druk, druk. Hoe kan dat? En is er iets aan te doen?

 

Let op: de leeftijdsaanduiding is een indicatie, ben je wat jonger of wat ouder en wil je aan deze avonden meedoen, weet je welkom!

 

Data en thema’s later in het seizoen zijn:

Vrijdagavond 20 januari, 20.00 – 22.00: thema Geld

Vrijdagavond 24 maart, 20.00 – 22.00: thema Werk

Vrijdagavond 12 mei, 20.00 – 22.00: thema Relaties