Protestantse en Rooms-katholieke kerk te Rotterdam Ommoord
Gespreksgroep Vandaag
Categorie: 25+

In deze gespreksgroep hebben we het over actuele onderwerpen, die we bekijken in het licht van ons geloof en de bijbel. Daarbij is er altijd ruimte voor verschillende interpretatie. We gebruiken o.a. spelvormen, film- en muziekfragmenten – dat maakt het verrassend en interactief. Ds. Fulco Timmers begeleidt deze groep. De groep bestaat op dit moment uit 30ers en 40ers, maar is niet aan één leeftijd verbonden – ben je jonger of ouder: je bent welkom! De groep komt ongeveer eens in de zes weken bij elkaar bij één van de deelnemers thuis.

 

Voor:                   iedereen

Wanneer:            zie de Jaarkalender

Waar:                  bij deelnemers thuis

Contact:              Dirma Verkuil (dirmaverkuil@gmail.com)