Protestantse en Rooms-katholieke kerk te Rotterdam Ommoord
Zin in film

FILMHUIS OPEN HOF OMMOORD (aangepast)

U hoeft niet ver van huis te gaan om in Ommoord regelmatig een film te zien. Maandelijks kunt u hiervoor in de Open Hof Ommoord terecht. Bovendien worden de films zo gekozen dat er voldoende stof is voor een nagesprek , voor wie dat wil.
Bij de filmkeuze wordt samengewerkt met de St. Caeciliakerk.

  • Tijdstip: doorgaans de laatste vrijdagmiddag van de maand om 14.00 uur. Sinds maart 2020 beschikken we ook over nieuwe apparatuur (beamer en geluidsboxen), waardoor de films nog mooier geprojecteerd kunnen worden.
  • Om de kosten van de films, de apparatuur en de af te dragen naburige rechten te dekken vragen wij   € 4 toegang (incl. koffie of thee).
  • Er zijn ook speciale regels betreffende het reclamemaken in een filmhuis. Daarom zijn de data ruim van te voren bekend en kunt u meer informatie over de film op het prikbord in de aula vinden. Ook in de uitgaven van het Open Hof Nieuws vindt u informatie over de films die wij vertonen.
  • De resterende filmdata voor 2020 (onder voorbehoud beperkingen i.v.m. Corona): 29/5, 26/6, 31/7, 25/9, 30/10 en 27/11.

Leiding: Henk en Francien Teunisse, Anneke van Wijngaarden en Wim van Paassen.