Protestantse en Rooms-katholieke kerk te Rotterdam Ommoord
Woord & Beeld – uitgesteld
Categorie: Aankondigingen

(illustratie ontleend aan Kees de Kort)

In verband met de ontwikkelingen rond het corona-virus is de bijeenkomst van 31 maart uitgesteld.  

 

Hij zal engelen bevel geven…

Woord & Beeld – dinsdag, 31 maart 2020

 

Eind van deze maand staan in het leerhuis Woord & Beeld opnieuw en afsluitend engelen centraal. We hebben ze in dit jaar ontmoet en aan het werk gezien als boodschapper en als reisgezel op de levensweg. Nu zullen we zien hoe engelen, naast Jezus bij het begin van het Lijden en naast ons bij de Opstanding, er zijn als ze nodig zijn. Samen lezen we – geleid door ds. Jan Willem Doff – hoe verschillend de evangelisten het verhaal aan ons willen vertellen. De illustraties van kinderbijbels en het werk van andere beeldende kunstenaars zullen door Elsa de Groot en Louis Vermeulen belicht worden, om ons te tonen hoe deze engelen de mensenkinderen van alle tijden hebben aangesproken.

Afsluitend zullen we met elkaar in gesprek gaan over de engelen die we op deze avonden ontmoet hebben. Zijn er herkenbare situaties, zijn er favorieten ? U merkt het, dit programma heeft weer alles in zich voor een mooie en rijke avond. U bent van harte welkom op dinsdagavond, 31 maart a.s. 20.00 uur in Open Hof. Ook als u een of meer andere avonden niet gevolgd hebt, bent u zeer welkom.

Wij hopen u te ontmoeten !