Protestantse en Rooms-katholieke kerk te Rotterdam Ommoord
Actie Schoenmaatjes
Categorie: Archief

Schoenendozen versieren voor actie Schoenmaatjes van Edukans


Op zondagmiddag 26 november hebben we met vijf kinderen en een aantal volwassenen, onder het genot van kruidnootjes, een sapje en gezellige muziek, de schoenendozen voor actie Schoenmaatjes van Edukans versierd. Alle kinderen hadden een eigen doos meegenomen om mooi te maken, en er zijn ook een aantal schoenendozen voor gemeenteleden versierd die de komende weken nog gevuld gaan worden. Er is met veel liefde en aandacht aan gewerkt, en de dozen zijn dan ook prachtig geworden!

Er kunnen nog steeds lege schoenendozen opgehaald worden in de pastoreskamer. Hier mogen ook de gevulde schoenendozen neergezet worden. Dit kan t/m zondag 10 december.

De schoenendozen worden door ons verzendklaar gemaakt, voorzien van een label en vervolgens ingeleverd bij Edukans. Vanaf hier beginnen ze aan een lange reis naar kinderen in Albanië, Moldavië, Sri Lanka, Irak of Ghana.  We hopen veel kinderen blij te maken!

Marja en Annerieke