Protestantse en Rooms-katholieke kerk te Rotterdam Ommoord
3+10/10 Aanbod training “Dementie” in Open Hof
Categorie: Archief

 

 

 

 

 

Mevr. Dita Versteeg van AAHHAA!- trainingen geeft trainingen met als thema dementie. Op haar dertigste is zij begonnen met werken in de zorg en vanaf dat moment hebben mensen met een dementieel syndroom haar hart gestolen. Nu werkt zij als maatschappelijk werker in de Zevenster in Zevenhuizen, waar zij mensen en familieleden begeleidt die te maken hebben met een dementieel syndroom.

De training wordt door mevrouw Versteeg gegeven in oktober 2017 in Open Hof en bestaat uit twee bijeenkomsten. Deze zijn op:

Dinsdagavond 3 oktober van 19 tot uiterlijk 21.30 uur

Dinsdagavond 10 oktober van 19 tot uiterlijk 21.30 uur.

Op 3 oktober komen de vier meest voorkomende vormen van dementie aan de orde. Vervolgens richt de training zich op 10 oktober op het communiceren met iemand die dementie heeft. De inhoud van beide avonden vormen een geheel. Het is dan ook de bedoeling dat u beide avonden bijwoont. De training is afwisselend interactief en didactisch opgebouwd. Er kunnen maximaal 10 tot 12 mensen deelnemen.

De training is al twee keer eerder geweest en uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat die zeer de moeite waard was. Daarom bevelen wij de training van harte bij u aan. Dit is de laatste keer dat de training gratis in Open Hof wordt aangeboden.

U kunt zich voor deze training aanmelden bij:

Tannie Teeuwen, tel. 421 23 03; l.teeuwen@upcmail.nl

Maartje Greevenbosch, tel. 4215920; m.greevenbosch@hccnet.nl